GGD-Limburg-Noord-logo

Regionaal Kompas Volksgezondheid Limburg-Noord

Dé digitale wegwijzer voor en door professionals

Het Regionaal Kompas Volksgezondheid is dé website met onafhankelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie over de staat van de volksgezondheid in Limburg Noord. Hier vindt u informatie over de omvang van gezondheidsproblemen, mogelijkheden voor beleid en beschikbare interventies in de regio. De site is een praktisch instrument voor beleidsmakers, zorgaanbieders en andere professionals op het gebied van volksgezondheid.

Andere publicaties die voor het lokale en regionale beleid op het gebied van gezondheid van belang zijn, vindt u op www.ggdlimburgnoord.nl

mensen_50_homepage

 

 Het Regionaal Kompas is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Limburg.


Gemeente

De resultaten van de volwassenen en ouderen monitors die afgenomen zijn in 2012 zijn verwerkt in gemeentelijke rapportages. Op de belangrijkste thema's vindt u de resultaten van 14 gemeenten in de regio Limburg-Noord.

Regio

De Factsheets 'Gezondheid in Beeld' & 'Gezondheid jongeren in beeld' beschrijven de belangrijkste resultaten van de volwassenenen ouderen monitors 2012 en de jongerenmonitor 2013 van de GGD Limburg-Noord.  

Landelijk

De meest recente landelijke cijfers over de gezondheidstoestand van de Nederlandse bevolking van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en   Milieu (RIVM).    

 

 

 

Logo Veiligheidsregio